Deze wedstrijd werd afscheid genomen van trainer René Duijs, Matthijs Veenstra, Juary dos Dantos en Matthijs de Graaf. (Foto: aangeleverd)

DTS sluit af in stijl van het seizoen

OUDKARSPEL - De wedstrijd tegen St Adelbert is geëindigd in een terechte 2-2.

Vroeg in de wedstrijd stond het al 0-1. Na een verkeerde terugspeelbal in de 6. minuut  naar de DTS verdediging pikte adelbert op en na diverse schijven schoten ze vanaf links hard en zuiver in.
Na 20 min. was er een opstootje na een vermeende elleboog van Adelberter Nick kramer op Matthijs Veenstra waarna Veenstra verhaal haalde. De scheidsrechter trad niet op en Adelbert besloot om van het veld te gaan. Na bemideling van dezelfde scheidsrechter keerde Adelbert terug. Het wer 10 tegen 10 omdat beide clubs besloten de twee niet meer te laten spelen.

In de tweede helft kwam adelbert in de 50. op 0-2 door een knap schot in de korte linkerhoek via de paal. Keeper Milan Bakker was kansloos.
DTS bleef slordig aan de bal en bleef maar de lange bal hanteren. Toen dit niet lukte ging DTS Adelbert opjagen, maar Adelbert bleef simpel op de been.

Na een gelukte combinatie kopte Martijn Feller knap in na een perfecte voorzet van Finn Huitema, maar de keeper redde bekwaam.
De wedstrijd modderde door, maar in de 83ste minuut. scoorde DTS vanuit het niets. Olle Dubbeling gaf een perfecte steekbal dwars door de Adelberter verdediging en stelde Michael Wouters in staat met de punt de 1-2 te maken. DTS geloofde er weer in.
De wedstrijd kwam in een sneltreinvaart een minuut na de goal van DTS stond het alweer 2-2 na een matig genomen vrije trap op de 16 meter van Wouters. De keeper liet de ogenschijnlijk makkelijke bal los en Juary dos Dantos was er als de kippen bij om in zijn laatste wedstrijd de 2-2 te maken.

En zo werd de laatste wedstrijd van trainer René Duijs, Matthijs Veenstra, Juary dos Dantos en Matthijs de Graaf afgesloten met een punt.