Afbeelding
(Foto: AGHeeremansPhotography)

Mayersloot-west wijkvoetbaltoernooi

Algemeen

ZUID-SCHARWOUDE - Op zaterdag 2 juli wordt de 18e editie van het Mayersloot-west wijkvoetbaltoernooi gespeeld. Het toernooi wordt gehouden op het mooie kunstgrasveld aan de Bosgroet in Zuid Scharwoude. 

De organisatie is net als vorig jaar in handen van René Vagevuur, Mike Ton, Frank Kramer, Jan Biersteker en Jim Duys. Zij organiseren dit toernooi namens de wijkraad Mayersloot-West. Ook dit jaar zijn er weer vele sponsoren bereid gevonden om dit toernooi te kunnen organiseren. 

De inschrijving is reeds begonnen en er is nog plaats voor een aantal teams om op deze onvergetelijke dag te strijden voor de fel begeerde leeftijdscategorie-Sponsor Cup. De leeftijdscategorieën waarin gestreden zal gaan worden zijn 6-7 jaar, 8-9 jaar, 10-11 jaar, 12-13 jaar en 14-15 jaar. Een team bestaat uit 5 spelers/speelsters inclusief keeper. Als het niet lukt om een team samen te stellen geheel uit de wijk Mayersloot-West dan mag er best een vriendje of vriendinnetje meedoen uit een andere wijk. 

Het belooft weer een gezellige dag te worden met voor iedereen iets te eten en te drinken en een hoop sportiviteit. Inschrijven kan tot 20 juni door je teamnaam, e-mailadres, telefoonnummer van de begeleider en de namen en leeftijden van de spelers/speelsters te mailen naar: miketon005@gmail.com of r.vagevuur@nvlt.org.

Afbeelding