Leo Borst, accordeon en Bram de Visser, slagwerk, brengen een mix van vrolijke deuntjes en gezellige meezingers.
Leo Borst, accordeon en Bram de Visser, slagwerk, brengen een mix van vrolijke deuntjes en gezellige meezingers. (Foto: aangeleverd)

Twee leuke huis- of tuinconcerten bij Jan Rovers

Algemeen

SINT PANCRAS - Het wordt het weer heel gezellig bij de bekende concerten van Jan Rovers aan de Benedenweg 134 in Sint Pancras. 

Een tweetal optredens staan op het programma, totaal verschillend van aard. De data zijn woensdag 22 en zondag 26 juni. Iedereen wordt van harte uitgenodigd.

Bram en Leo 22 juni

Allereerst een gezellig optreden van het duo Bram en Leo op woensdag 22 juni. Het duo, bestaande uit Leo Borst, accordeon en Bram de Visser, slagwerk, brengt een mix van vrolijke deuntjes en gezellige meezingers. Het wordt een zeer gevarieerd programma: een Franse musette, een dans uit de 17e en 18e eeuw, een tango van Malando, muziek op op te walsen en te linedancen, rock ‘n roll, alles is mogelijk, Bovendien een groot repertoire meezingers uit ‘Ja zuster nee zuster, uit de Jordaan en vele andere. De teksten worden geprojecteerd, zodat iedereen kan meezingen. Datum 22 juni, opening om 14.30 uur met een kopje koffie vooraf. Aanvang optreden om 15 uur, entreeprijs 5 euro.

YessFriends 26 juni

Zondag 26 juni speelt onder het motto ‘It don’t mean a thing if it ain’t got that swing’ de band YessFriends een mix van latinmusic, ballads en jazzstandards, nummers die in de loop der jaren tot het standaardprogramma van jazzmuzikanten behoren. De zesmanssterke formatie speelt bijvoorbeeld nummers van bekende artiesten als Chat Baker en Sonny Rollins, maar net zo gemakkelijk een feestnummer uit Sardinië. Ook hier bent u om 14 uur van harte welkom voor een kopje koffie en het concert begint om half drie. Entreeprijs 5 euro. De koffie is bij beide optredens gratis, drankjes in de pauzes en na afloop kosten 1 euro. De moeite waard om de concerten van Jan Rovers te bezoeken! Vooraf reserveren kan via 06-13529745