Ontdek Dijk en Waard per fiets.
Ontdek Dijk en Waard per fiets. (Foto: Aangeleverd)

Dubbele ontdekkingspret in Dijk en Waard

DIJK EN WAARD  - Al vele jaren zijn de georganiseerde fiets-, wandel- en kanotochten in Langedijk een groot succes. 

Nu de oorspronkelijke stichting die dit organiseerde is opgegaan in Stichting Promotie Dijk en Waard (SPDW) is het logisch dat ook Heerhugowaard is opgenomen in het ontdekkingstraject. Een fietstocht door zowel Langedijk als Heerhugowaard is de eerste stap. Hierdoor kunnen Heerhugowaarders Langedijk ontdekken en omgekeerd Langedijkers Heerhugowaard.

Fietstocht Dijk en Waard

De eerste fietstocht vindt plaats op 8 juli en start om 13.00 uur vanaf Museum BroekerVeiling onder begeleiding van een enthousiaste gids. Zowel per elektrische- als per gewone fiets kan aan deze onvergetelijke ontdekkingsreis worden deelgenomen. Vooraf opgeven is noodzakelijk zodat voor voldoende begeleiding kan worden gezorgd. Mocht u overigens op een andere datum van dit sportieve aanbod gebruik willen maken kijk dan in de advertentie van SPDW in dit nieuwsblad naar de vele mogelijkheden. 


Opgave bij Peter de Nijs via 06-13127283 of pcndenijs@gmail.com. De tochten zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage ten bate de organisatie is altijd welkom.