Afbeelding
(Foto: Archief)

St. Caecilia hervat repetities; nieuwe leden zijn welkom

Algemeen

DIJK EN WAARD - Gemengde Zangvereniging St. Caecilia voor Dijk en Waard en omstreken is weer gestart met de repetities: de gezonde sport voor lichaam en geest! 

“Door de beperkingen vanwege corona konden we in 2021 het 110-jarig bestaan niet vieren, maar dat halen we dit jaar in! In april zijn we (sopranen, alten, tenoren en bassen) het feestjaar begonnen met de mis van Charles Gounod in de Sint Jan de Doperkerk te Noord-Scharwoude. Nu bereiden we, onder leiding van onze enthousiaste dirigent Dennis van der Heijden, ons voor op het concert op zondag 9 oktober in de Allemanskerk , Dorpsstraat 878 te Oudkarspel. Misschien hebt u (heel) vroeger in een koor gezongen? Of is het er nooit van gekomen? Wacht niet langer, laat u niet afschrikken en kom vrijblijvend kennismaken. Ons repertoire is licht klassiek maar zeer gevarieerd; van religieuze muziek, bv. Gloria van Vivaldi, via de opera ‘de Parelvissers’, tot The Rose van Bette Midler”, aldus Trudy Nan van St. Caecilia

De repetities zijn op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur (koffie-/theepauze om 21.00 uur) in de Kooger Kerk in Zuid-Scharwoude.

Stuur vandaag nog een mail met uw naam, adres en telefoonnummer naar caeciliakoor@quicknet.nl en profiteer van een aantrekkelijke korting op de contributie van drie maanden.