Alle prijswinnaars van het evenement, met in het midden kampioenen Robert de Lange en Ard Slink.
Alle prijswinnaars van het evenement, met in het midden kampioenen Robert de Lange en Ard Slink. (Foto: Aangeleverd)

Art Slink en Robert de Lange beste Tokkers van Dijk en Waard 2022

Algemeen

DIJK EN WAARD - De finale van het Woldhuis Expert open kampioenschap ‘Tokken’ van Dijk en Waard, zaterdagavond 19 november in café De Schelvis in Zuid Scharwoude, was een spannende strijd. Van de ruim honderd koppels die meededen aan de voorrondes waren de beste gekwalificeerd. 

Uiteindelijk werden Ard Slink en Robert de Lange met 210 punten de winnaars. Zij hadden slechts één punt voorsprong op de nummers twee, Irma Kreuning en Jose Tijm (209 punten) en twee punten voorsprong op de nummers drie, Tycho Herrijgers en Thom Vroegop (208 punten). 


Robert de Lange en Ard Slink zijn de beste ‘tokkers’ van Dijk en Waard. (Foto: Aangeleverd)

De winnaars gingen met de wisselbeker naar huis en wonnen de hoofdprijs: twee SONOS geluidsboxen, gesponsord door Woldhuis Expert, te vinden aan de Voorburggracht 208 in Zuid-Scharwoude.

De organisatie kan terugkijken op een gezellig en succesvol toernooi. Het Dijk en Waardse kampioenschap ‘Tokken’ smaakt organisator Dijk en Waard Events naar meer! “Wij bedanken café De Schelvis en Woldhuis Expert maar vooral alle deelnemers voor hun inzet en gezelligheid. Tot volgend jaar!’