Afbeelding
(Foto: )

De eerste Taart van de Voorzitter is zaterdag bij de intocht overhandigd aan Sinterklaas en zijn gevolg.

Een echte traditie die hopelijk nog heel lang blijft bestaan in ons dorp. De voorzitter Dirk en zijn broers Willem en Frans Witte waren jarenlang onderdeel van dit prachtige evenement. 

Vorig jaar is er een nieuwe jonge ambitieuze groep opgestaan om het stokje over te nemen. En dat was nou precies de reden dat deze taart, gebakken door Frank Rood, de nieuwe organisatie toekwam. 

Want behalve de intocht zelf, gaat er heel veel vrije tijd zitten in het organiseren en het aanvragen van vergunningen. 

Hoe mooi is het dat de 'oude' generatie middels een lekkere taart de nieuwe generatie waardeert. 

Gezien het enthousiasme bij het in ontvangst nemen van de taart van de voorzitter, komt het de komende jaren zeker goed!  


Judith Leegwater namens Stichting Vrienden van de Sint: ‘We voelen ons vereerd dat wij als Stichting Vrienden van de Sint als eerste uitgekozen zijn om met lieve woorden en een heerlijke taart deze aanmoediging te krijgen. De traditie leeft enorm in Langedijk gezien de grote opkomst bij de aankomst en alle stops die de sint gemaakt heeft. We hebben enorm genoten en willen dan ook alle vrijwilligers en sponsoren bedanken die ergens hun steentje hebben bijgedragen. En de taart… die is heerlijk opgesmikkeld bij het nazitten- en evalueren!'


*Mocht u ook iemand, een stichting of organisatie weten die een taart verdient, dan horen wij dat graag!

Afbeelding