Afbeelding
(Foto: Pexels.com)

Schuif lekker aan kerstdiner

SINT PANCRAS - Schuif Lekker Aan is een activiteit die elke tweede en vierde donderdag van de maand terugkomt. In het kader van de kerst is er op 22 december een speciaal Kerstdiner. Aanvang blijft 17.00 uur. Kosten € 14,95. 

Gestart wordt met een muzikaal optreden van Girls & Company een koor dat wekelijks op de maandagavond bij ons repeteert. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus reserveren voor dit driegangen menu is wenselijk. Want VOL = VOL.

Midwinterhoorns

Op dinsdag 27 december is de Winterwandeling, een route die loopt vanaf De Geist, langs Kinderboerderij Jong Leven, De Twuyvermolen. In het Ontmoetingscentrum bij de molen is er warme chocolademelk en gluwein voor de wandelaars. De route eindigt weer bij Dorpshuis De Geist, waar de wandelaars worden verwelkomd met Kerstliedjes en voor de liefhebbers nog koffie of thee te verkrijgen.

Langs de route staan op diverse plaatsen midwinterhoornblazers die de melancholieke klanken van hun hoorns de avondlucht insturen.

De kosten van deze wandeling zijn € 3,00 pp. De opbrengst is voor Kinderboerderij Jong Leven en Dorpshuis De Geist. Zorg voor warme kleding en verlichting. Het maximaal aantal deelnemers is 250.

Samen met familie, vrienden, kennissen, buren en dorpsgenoten knallend het jaar uit én mooie prijzen winnen? Op woensdag 28 december is er de beroemde Eindejaars bingo. Er zijn vele mooie prijzen te winnen waaronder een prachtige loungeset. Na de bingo is er een loterij met vele mooie prijzen, gedoneerd door de plaatselijke middenstand. De opbrengst van de bingo is voor een energie zuinige CV-ketel.

Voor alle activiteiten geldt opgave via 072-5641621 - evenementdegeist@gmail.com - whatsapp 06-83501400