Op zoek naar een gezellig indoor uitje in deze donkere koude maanden?
Op zoek naar een gezellig indoor uitje in deze donkere koude maanden? (Foto: aangeleverd)

Uniek evenement: ‘Minigolf by Night’

WAARLAND - Op zoek naar een gezellig uitje in deze donkere koude maanden? Wat denk je van een potje indoor minigolfen tussen de exotische planten en vijvers vol koikarpers? Het kan bij Indoor Adventure Minigolf in het Noord-Hollandse Waarland!

Speel 15 uitdagende holes van 8 tot maar liefst 15 meter lang. Uniek in Nederland, want het is de enige overdekte kunstgras minigolfbaan van deze omvang die gevestigd is in een tropische tuin! Verwacht geen standaard midgetgolfbaan, maar een écht golfterrein in het klein. Op je route van de afslag tot aan de put vind je hoogteverschillen, bochten en bijzondere hindernissen. Wat dacht je van een schildpad op de baan, een hole van yin yang-plateaus of een baan in de vorm van een vlinder.

Op vrijdag 16 december wordt voor het eerst een speciale avond ‘Minigolf by night’ georganiseerd. Tot 20.00 uur kan gestart worden op onze verlichte minigolfbanen. Een rondje minigolfen met 4 personen duurt ongeveer 5 kwartier. Er wordt aangeraden om via de mail of telefonisch te reserveren. Indoor Adventure Minigolf is jaarrond geopend. Lukt het niet om op de ‘Minigolf by Night’ avond te komen, kom dan je sportieve kunsten laten zien tijdens de kerstvakantie of op een andere dag.

Een rondje minigolf is leuk voor jong en oud, dus daag je familie of vrienden uit en zorg dat je de minste slagen nodig hebt van allemaal. Nieuwsgierig? Zie www.indooradventureminigolf.nl voor meer informatie.