Daan Happe, onderscheidend in de regio!
Daan Happe, onderscheidend in de regio! (Foto: RE/MAX Connect)

Daan Happe: Makelaar RE/MAX Connect

Daan Happe is als makelaar verbonden aan de Makelaars van RE/MAX Connect. Met kantoren in Heerhugowaard en Bovenkarspel zijn zij toonaangevend in de regio. 

Als makelaar bij RE/MAX Connect is Happe zelfstandig ondernemer en kan hij gebruik maken van het uitgebreide RE/MAX netwerk en hun jarenlange expertise. Het fundament van RE/MAX in combinatie met het zelfstandig ondernemerschap maken Daan Happe als makelaar onderscheidend in de regio. Door zijn flexibiliteit als zelfstandig ondernemer staat Daan Happe niet alleen tijdens kantooruren voor zijn opdrachtgevers klaar. Ook in de avond en weekenduren is hij gewoon bereikbaar en komt hij graag op bezoek voor een adviesgesprek en of gratis waardebepaling.

Recht Door Zee

Daan Happe is een geboren en getogen Heerhugowaarder. Hierdoor spreekt hij de taal van de regio en is hij op de hoogte van alle ontwikkelingen. De aanpak van Daan Happe is kenmerkend en laat zich het best omschrijven als Recht Door Zee, dat staat voor openheid, eerlijkheid en een duidelijke communicatie. Voor zowel bij de aankoop als bij de verkoop van een woning hanteert Daan een helder en duidelijk vier stappenplan welke samen met zijn klanten wordt doorlopen. Op die manier weet iedereen waar ze aan toe zijn binnen het proces.

Gratis advies

Bij de aankoop of de verkoop van een woning komt veel kijken. Daan Happe komt graag geheel vrijblijvend op bezoek voor een adviesgesprek en of gratis waardebepaling. Neem contact met hem op via: 06-13045153

Makelaar Daan Happe:      Altijd recht door zee!