De schoonvader van Astrid Grossmann, Ali, heeft een hersentumor en moet zo spoedig mogelijk geopereerd worden.
De schoonvader van Astrid Grossmann, Ali, heeft een hersentumor en moet zo spoedig mogelijk geopereerd worden. (Foto: aangeleverd)

Astrid Grossmann zamelt geld in voor ernstig zieke schoonvader

Vervolg voorpagina

''Nu heeft hij echt hulp nodig. Hij is niet in staat om naar een westers land te vliegen, maar kan wel in Libanon geopereerd worden. Alleen in Libanon bestaat geen ziektekostenverzekering zoals bij ons in Nederland. De situatie van Ali gaat met dag steeds meer achteruit, maar de dokters hebben aangegeven dat een operatie hem nog een lang leven kan geven.  Mijn man, ik en de andere kinderen en kleinkinderen zijn wanhopig. Al zouden 40.000 mensen allemaal één euro doneren, dan zijn we er al.’’ De stand van zaken is op dit moment: 4.140 euro.

'Al zouden 40.000 mensen allemaal één euro doneren, dan zijn we er al'

Astrid Grossmann werkt al jaren als rijksambtenaar voor het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. ‘’Ik heb wel veertig brieven geschreven. Ook aan bekende Nederlanders, waarvan er twee al een mooie bijdrage hebben gedaan. Maar de tijd dringt en mijn man en ik hopen dat we in de komende weken het geld bij elkaar kunnen krijgen. Mijn schoonvader weet niets van onze inzamelingsactie. Hij zou het als bedelen zien en dat is het beslist niet. Afgelopen zomer ben ik nog op bezoek geweest in Libanon en eerlijk gezegd schrok ik van mijn schoonvader. Zo kende ik hem niet. Zijn ziekte heeft een grote invloed op zijn lichamelijk gesteldheid en mentale weerbaarheid.’’

Doneren

Astrid en haar man hopen dat zoveel mogelijk mensen een donatie willen doen. Elke euro is welkom. Meer informatie: https://gofund.me/6e3f2da9 of als er vragen zijn, mail Astrid: Agross63@hotmail.com.