Jim Tesselaar is enorm trots op de hoge waardering die zijn makelaardij krijgt.
Jim Tesselaar is enorm trots op de hoge waardering die zijn makelaardij krijgt. (Foto: Aangeleverd)

Tesselaar Makelaardij weer de beste van Heerhugowaard

Partnerbijdrage

HEERHUGOWAARD - Met een waarderingscijfer maar liefst een 9,8 is Tesselaar Makelaardij beoordeeld door zijn klanten. Hiermee zijn wij voor de 10e keer op rij uitgeroepen tot het Beste Makelaarskantoor van Heerhugowaard en omstreken door de onafhankelijke makelaarssite www.wieisdebestemakelaar.nl.

“Met een teambeoordeling van een 9.8! Daar zijn wij uiteraard ontzettend trots op”, vertelt Jim Tesselaar. Team Tesselaar is de afgelopen jaren hard gegroeid en bestaat inmiddels uit zes enthousiaste medewerkers: Jasper, Olga, Denise, Elles, Jeanette en Jim. De klanten roemen het kantoor om hun persoonlijke en klantgerichte aanpak. Het bekende motto van Jim Tesselaar  - ‘Ik zeg wat ik doe én doe wat ik zeg’ - maakt hij samen met zijn collega’s meer dan waar. Hij is recht door zee en doordat hij een geboren en getogen Waarder is, kent hij de markt op zijn duimpje. 

Verhuisplannen?

Jim Tesselaar is gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur. Dus heb je verhuisplannen? Jim komt graag bij je langs voor een GRATIS waardebepaling van jouw woning. Tevens begeleidt het team je ook graag bij de aankoop van jouw droomwoning. 

Tesselaar Makelaardij rekent geen opstartkosten, geen intrekkingskosten en je betaalt altijd alles achteraf via de notaris. Bel 072-30 33 000 of mail naar info@tesselaarmakelaardij.nl

Kijk voor het gehele woningaanbod op www.tesselaarmakelaardij.nl.