Afbeelding
(Foto: )

De collecteweek komt eraan: geef aan de collectant van de Hersenstichting

DIJK EN WAARD - In de week van 31 januari tot en met 5 februari wordt de nationale collecte voor de Hersenstichting gehouden. 

Vele enthousiaste en vrijwillige collectanten gaan in het hele land en ook in de verschillende dorpskernen van Dijk en Waard langs de deuren om geld in te zamelen voor meer onderzoek en betere behandelingen voor mensen met een hersenaandoening. Want stel je eens voor dat er iets met je hersenen gebeurt? 

Leven op z'n kop

Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. Helaas is dat al bij meer dan vier miljoen Nederlanders het geval. Denk bijvoorbeeld aan dementie, Parkinson, een beroerte, een depressie of hersenletsel door een ongeluk.

Gezonde hersenen

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Want iedereen moet zoveel mogelijk uit het leven kunnen halen. Dat is het doel van de stichting. Geef dus aan de collectant contant of via een QR code op de collectebus!

Online collectebus

Collectant gemist? Je kunt je gift ook overmaken via de online collectebus op https://hersenstichting.digicollect.nl/hersenstichting. Namens de vier miljoen mensen met een hersenaandoening: bedankt!