Vermoeidheid en late gevolgen van kanker

HAARLEM - Bij Inloophuis Kennemerland geeft Suze Beelen op dinsdag 27 september een informatie-uur voor mensen met kanker en hun naasten. Beelen, verpleegkundig specialist oncologie, beantwoordt vragen en die van anderen over de late gevolgen van kanker. 

Ook hoort u hoe u kunt omgaan met vermoeidheid en toch in beweging kunt blijven. U krijgt voldoende gelegenheid om ervaringen en tips uit te wisselen. Dinsdag 27 september van 14.00 – 15.30 uur.


Locatie: Inloophuis Kennemerland, centrum voor leven met en na kanker, Leonardo da Vinciplein 73, 2037 RR Haarlem. Aanmelden (verplicht): U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden bij onderstaande centra voor leven met en na kanker Kennemerland via info@inloophuiskennemerland.nl of (023) 888 5367Adamas, via mail@adamas-centrum.nl of (0252) 680 233.

Over Inloophuis Kennemerland

Het Inloophuis is een huiselijk plek en geeft je handvatten om verder te gaan. Je krijgt alle vrijheid om datgene te doen, te kiezen of te vragen waar je op dat moment behoefte aan hebt. Het Inloophuis is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ook als de behandeling alweer enige tijd geleden is. Verwerking vraagt immers tijd.

Over het Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis ziet iedereen als gast. "Wij realiseren ons dat u op ons vertrouwt en het belangrijkste wat u heeft in onze handen legt: uw gezondheid. Samen werken we aan dit kostbare bezit, zodat u weer verder kunt. U kunt bij ons in Haarlem Zuid, Haarlem Noord, Hoofddorp en Heemstede terecht,'' aldus woordvoering.