Speciale aandacht voor de loafer.
Speciale aandacht voor de loafer. (Foto: aangeleverd )

Najaarsmode bij Sterk Schoenen

IJMUIDEN - Bij Sterk schoenen staat er weer een prachtige najaarscollectie in de winkel, van mooie comfortabele merken, zoals Solidus, Hassia, Waldlaufer, en ARA.

Sterk Schoenen is al meer dan 100 jaar een begrip in IJmuiden als het gaat om heren- en damesschoenen. Ooit als schoenmakerij begonnen en via meerdere schoenwinkels getransformeerd naar de schoenenspeciaalzaak zoals het nu is. 

Xsensible

Sterk verkoopt onder andere de schoenen van het Nederlandse schoenenmerk Xsensible. Het ontwerp van deze schoenen is gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper. De Ippon-ba geta. Volgens het merk zijn de schoenen op jouw lijf geschreven. Met een perfecte balans tussen stijl en functie. 

Naast de schoenen van Xsensible zijn er bij Sterk nog andere hoogwaardige, comfortabele schoenen te vinden. Schoenen van de topmerken zoals Solidus, Grisport, Ara en Waldläufer.

Dit seizoen is er naast de sneaker, veel aandacht voor de loafer. En zoals u dat bij Sterk gewend bent, in diverse wijdte maten, en zelfs geschikt voor uw eigen zooltje. Uiteraard worden ook de heren niet vergeten, met merken zoals Mephisto, en Lloyd.

Sterk schoenen Lange Nieuwstraat 797 in IJmuiden.