Word jij het nieuwe baasje van Tommy?
Word jij het nieuwe baasje van Tommy? (Foto: Aangeleverd)

Dier van de Week: konijn Tommy

REGIO - Ook in onze regio wachten er nog veel asieldieren op een nieuw, warm thuis. Deze week zetten we konijn Tommy (ram) in het zonnetje.

Hallo, ik ben Tommy; een gecastreerde ram van 10 maanden jong. Omdat ik het niet goed meer met mijn ex-vriendin kon vinden ben ik in de opvang terecht gekomen. Doordat we uit elkaar gingen zijn we nu allebei op zoek naar een nieuwe plek. Ze noemen mij hier ook wel eens Willie Wortel want daar ben ik echt dol op!

Tot nu toe was ik gewend om binnen te wonen maar nu het steeds mooier weer wordt kan ik ook wat vaker de bloemetjes buiten zetten. Eigenlijk zou ik best wel weer een andere knappe voedster willen ontmoeten. In de opvang heeft de mooie Lilly al een paar keer mijn aandacht getrokken maar we hebben nog niet echt kennis gemaakt. Als er bij u een aantrekkelijke voedster woont wil ik daar misschien ook wel mee samenwonen. Onze date zou wel goed begeleid moeten worden. 

Kinderen in mijn nieuwe huis zijn wat mij betreft prima. Met een beetje respect van beide kanten is samenwonen geen probleem. Ik ben namelijk gek op contact als ik je heb leren kennen en een beetje gewend ben. In mijn vorige huis huppelde ik altijd vrolijk naar de mensen toe om te kijken waar ze allemaal mee bezig waren. Zullen we snel eens kennis maken?

Dierentehuis Kennemerland
Keesomstraat 5
2041 XA Zandvoort