Talkshow Haags Verhaal over diversiteit van Haags uitgangsleven

Haags Verhaal, PIP en LITT events organiseren een talkshow over de diversiteit van het Haagse uitgaansleven. Steven van Lummel, oprichter van PIP, en Bright Nshuti van concepten als Tres Bien en Mama Africa, gaan op donderdag 10 november in PIP over dit onderwerp met elkaar in gesprek.

De Haagse politiek heeft het onderwerp diversiteit op de agenda staan. Haagse Verhaal, PIP en LITT events nemen met deze avond een voorsprong op de discussie. De vragen die aan zowel Steven van Lummel en Bright Nshuti als het publiek worden voorgelegd zijn: hoe ga jij uit? Welke scenes missen er in Den Haag?
Steven van Lummel is naast oprichter van PIP ook artiest, kunstenaar en host van skatecups tot festivals. PIP is een podium voor de underground maar ook voor grote namen. Bright Nshuti heeft sinds 2016 het uitgaansleven in, niet alleen Den Haag, maar in ondertussen 15 steden in Nederland een stuk diverser gemaakt. Met concepten als Tres Bien en Mama Africa is een avond vol afrobeats, Azonto, R&B of latin music niet meer weg te denken.
Bright en Steven gaan onder leiding van spoken word artiest Hasan Gök in gesprek over de party scene in Den Haag. Ook schuiven een aantal Haagse jongeren aan én kunnen bezoekers zelf meepraten. Inloop tussen 19.00 en 20.00 uur, aanvang talkshow om 20.00 uur. Van 21.00 tot 23.00 uur party met dj van LITTevents. Adres: Binckhorstlaan 36. Entree: gratis, wel even aanmelden! Voor meer informatie: mail@haagsverhaal.nl