De pieten komen dit jaar met de zeilboot.
De pieten komen dit jaar met de zeilboot. (Foto: pr)

Avontuurlijk Sinterklaasverhaal en inzameling voor Sintvoorieder1

Ook dit jaar komen de pieten weer langs bij Rabarber voor een fantasierijk Sinterklaasverhaal. Een verdwaalde pakjesboot én een spannende zoektocht op zee zijn het decor van de voorstelling 'Hoor de wind waait' die van 27 november tot en met 4 december te zien is in Theater Merlijn aan de Bilderdijkstraat 35.

In dit nieuwe Sinterklaas- verhaal van theaterschool Rabarber wordt gezongen en gezocht. Er worden angsten overwonnen en nieuwe werelden ontdekt. En dit alles met een groen tintje: de pieten komen dit jaar met de zeilboot in plaats van met de stoomboot. Onderweg komen ze van alles tegen in de zee. Er worden nieuwe werelden ontdekt en de reis zit vol kleine gebaren en dappere daden.

Sintvoorieder1

Niet voor elk kind is het vanzelfsprekend om een cadeautje te krijgen op 5 december. Om die reden komen Sintvoorieder1 en Rabarber in actie. Vanaf maandag 31 oktober is er de mogelijkheid om cadeaus in te leveren bij Rabarber. Denk hierbij aan spullen die nieuw zijn of zo goed als nieuw. Van alles is welkom, van boeken, knuffels, knutselspullen en nagellak tot sierraden, snoepgoed en kantoorartikelen. Inleveren van deze en andere spullen kan tot en met 22 november.

De voorstelling is te zien van 27 november tot en met 4 december in theater Merlijn. Aanvang: 11.00 uur en 13.30 uur. Kaarten: €15,-, t/m 18 jaar €10,-, met Ooievaarspas 50% korting. Reserveren: www.tickets.rabarber.net of 070-3450996.