Hilbert Bredemeijer
Hilbert Bredemeijer (Foto: gemeente Den Haag)

Verandering

Soms lijkt het alsof er een tijd lang helemaal niets verandert, en soms verandert alles tegelijk. Zo voelt het tenminste voor mij deze week. We hebben een nieuw coalitieakkoord. Daar hebben we lang over gedaan. Soms leek het alsof er, ondanks al het harde werk, weinig veranderde. En nu het akkoord er is verandert van alles tegelijk. We hebben een nieuw plan voor Den Haag, waar we allemaal blij mee zijn, en waar we met zijn allen onze schouders onder gaan zetten. Ik blijf wethouder sport en onderwijs en ga de portefeuille jeugd erbij doen. Ik hoop dat ik door onderwijs en jeugd te combineren echt een verschil kan maken voor onze Haagse jongeren. 

Ander goed nieuws, ik mag nog vier jaar lang wethouder van mijn favoriete stukje Den Haag blijven; Loosduinen. U bent dus nog niet van me af, gelukkig blijft dat hetzelfde. 

Vertrek

Wat helaas wel verandert is dat Mustapha el Boumeshouli, stadsdirecteur Loosduinen, ons gaat verlaten. Met Mustapha verliezen we niet alleen een geweldige collega, maar vooral iemand met een hart voor Loosduinen. Mustapha is altijd aanspreekbaar voor Loosduiners over de grote, maar ook de kleine dingen. Die betrokkenheid gaan we enorm missen. Dus namens heel Loosduinen: Mustapha, bedankt en succes in Rotterdam!

Er is in Loosduinen genoeg moois te doen, gelukkig blijft dat hetzelfde

Verder gebeurt er een hoop in Loosduinen, zo is er een Kompassie Spreekuur in het leven geroepen. Bij dit steunpunt van de Haagse GGz kunt u terecht met vragen over financiĆ«n, wonen, dagbesteding en mantelzorg bij psychische problemen. Vrijwilligers Hanneke en Esther zitten om de dinsdag van 14:30-15:30 voor u klaar (info@kompassie.nl). 

Nomineren

Over vrijwilligers gesproken, u kunt nog tot 25 september iemand nomineren voor de Haagse Vrijwilligers Prijzen.

Hollandse Duinen

Verder is het 24 september tot en met 2 oktober de week van Nationaal Park Hollandse Duinen. Een hele week om het Nationaal Park Hollandse Duinen beter te leren kennen, met Loosduinen als stralend middelpunt natuurlijk. Dus bezoek vooral de website en kijk wat er allemaal te doen is. (https://www.nationaalparkhollandseduinen.nl/bundel/deweekvan/

Er is in Loosduinen dus genoeg moois te doen, gelukkig blijft dat hetzelfde.