Verhalen gezocht voor theaterproject tijdens 'Loosduinen gaat Los'

Van 2 tot en met 6 november vieren we weer samen feest tijdens Loosduinen gaat Los. Kunstenaar Betsy Torenbos is voor een theaterproject tijdens dit evenement op zoek naar Loosduinse verhalen. 

De bedoeling is dat die verhalen worden verwerkt in een bijzondere productie over Loosduinen dat in november wordt opgevoerd tijdens Loosduinen gaat Los. Het gaat om bijzondere, grappige, ontroerende of verbazingwekkende, maar altijd puur Loosduinse verhalen. Wilt u aan dit project meewerken? Wilt u uw verhaal delen? Meldt u dan aan,  Betsy Torenbos interviewt na de zomer 10 personen voor dit bijzondere theaterproject. 

Herkenbaar

Van alle verhalen maakt zij een bijzondere theatervoorstelling waarin u uzelf en uw buurt zeker zult herkennen. Ongetwijfeld zullen er ook verhalen zijn die zelfs u nog verrassen. Maar hoe het er uiteindelijk ook uit komt te zien: dit is uw verhaal, uw theaterstuk, uw Loosduinen! 

Als u wilt, mag u zelf uw verhaal op het podium delen. In welke vorm dat wordt gegoten, bepaalt u samen met Betsy. Zo werken we met elkaar aan een uniek Loosduins document!

Aanmelden

Wie zijn of haar verhaal wil delen voor dit project kan per e-mail contact opnemen met Agnes Schüller: agnes.schuller@denhaag.nl of Hiske de Vries: hiske.devries@denhaag.nl