De winnaar krijgt een podiumplek op vier grote festivals in Den Haag.
De winnaar krijgt een podiumplek op vier grote festivals in Den Haag. (Foto: pr )

Welke Haagse student is de beste DJ?

Studentenplatform Hi the Hague gaat onder de Haagse studenten weer op zoek naar een veelbelovende en opkomende dj. Iedere Haagse student kan meedoen met de Student DJ Contest. 

De winnaar van de Student DJ Contest krijgt een podiumplek op vier grote festivals in Den Haag: het Bevrijdingsfestival, het Den Haag Outdoor Festival, het Green Garden Festival en de introdag van De Haagse Hogeschool.

HALO is student aan de Universiteit Leiden Campus Den Haag. Hij won de Student DJ Contest in 2022.  "Het was een geweldige ervaring om deze wedstrijd te winnen en tijdens het Bevrijdingsfestival zo'n groot podium te hebben. Ik moest mezelf even knijpen toen ik daar stond, het was altijd al mijn droom om voor zo'n publiek op te treden. Sindsdien doe ik steeds meer optredens in heel Nederland. Ik ben gegroeid als dj met steeds meer publiek en ben klaar voor meer grote podia!”

Hoogtepunt

"Voor het Bevrijdingsfestival Den Haag is de Student DJ Contest een perfecte manier om het nieuwe talent snel in beeld te krijgen”, vertelt Gerard van den IJssel, organisator van het Bevrijdingsfestival Den Haag. "De optredens van de winnaar op een van de twee hoofdpodia op het festival is elk jaar opnieuw een hoogtepunt, zowel voor de dj zelf als voor het publiek.”

Wie studeert in Den Haag kan tot en met 27 januari zijn of haar demo insturen. De voorwaarden staan op Study in The Hague. Hier is ook informatie te vinden over het aanmelden voor de wedstrijd. De beste inzendingen spelen 28 februari in het PAARD. Een professionele winnaar kiest die dag de winnaar gekozen.