Het team van Firma van Rijn regelt alles voor uw woninginrichting en zonwering, met eigen monteurs.
Het team van Firma van Rijn regelt alles voor uw woninginrichting en zonwering, met eigen monteurs. (Foto: FvR)

Firma van Rijn: alles in huis voor je huis

Waarom naar meerdere winkels gaan voor uw behang, vloer of zonwering? Bij Firma van Rijn geeft u de sleutel af en wordt heel uw huis klaargemaakt. Zodat u alleen hoeft te genieten van het resultaat.

Firma van Rijn Zonwering & Woninginrichting bestaat ruim 50 jaar, maar is sinds 18 jaar gevestigd aan de Leyweg 1150 in Den Haag. Als het om de aankleding van uw huis gaat, nemen ze al uw zorgen uit handen. U geeft de sleutel af en het team van eigen monteurs kan heel uw huis klaarmaken: ze behangen, leggen vloeren, schilderen en plaatsen binnen- of buitenzonwering.

Persoonlijk contact

Adviseur Lisa vertelt: "Het contact is bij ons heel persoonlijk. Degene die de klant in de winkel helpt, komt ook thuis meten. Wij regelen alles zelf: het bestellen, het opmeten, nog even checken of alles naar wens is. Omdat we veel producten tegelijkertijd kunnen regelen, is alles heel strak gepland. Mensen hebben er geen omkijken naar."

Eigen monteurs

Meer winkels in de regio bieden een 'alles-in-één'-service aan. Maar wat Firma van Rijn verder uniek maakt, naast het persoonlijk contact, zijn de eigen monteurs.

Voor een tijdloze woonstijl, van klassiek tot modern, bent u hier aan het juiste adres. Kom langs en parkeer uw auto op een van de gratis eigen parkeerplaatsen. Adviseurs Wilko, Debi en Lisa denken graag met u mee.