Doelpuntloos gelijkspel Loosduinen

Het eerste elftal van S.V. Loosduinen vertrok zaterdagmiddag vanaf Madestein richting De Lier. De wedstrijd begon iets na half 3 met een doelpunt van het Lierse 'spelertje van de week'. 

Het officiĆ«le startschot werd gegeven door de kalme en goed leidende scheidsrechter Ifrandi. De eerste 20 minuten was wat aftastend van beide kanten. In  de 24ste minuut scoorde Lyra. Scheidsrechter, grensrechter en publiek waren het erover eens dat dit buitenspel was. In de 32ste minuut wist Tom Vrieling door te breken, maar werd neergehaald door een Lierse speler wat direct rood opleverde. Verder tegen tien man, wat altijd makkelijk lijkt, maar toch lastig spelen is. Voor de rust verzamelde Lyra nog twee gele kaarten. Tom Vrieling bleef na rust in de kleedkamer achter. De debutant van vorige week Angelo Holt is zijn vervanger. Lyra verzamelt nog twee gele kaarten, waaronder eentje voor de trainer. Later ontvangt Loosduinen een eerste gele kaart voor Kris Flinterman.

Dave Blok en Anton Habes worden vervangen door Nemo Verstraten (JO19; debuut) en Lucas Boekamp. De kaartenserie breidt nog verder uit met een directe rode kaart voor Lyra en geel voor Kevin Baptiste. Het einde van de wedstrijd nadert en Nick Voorham moet ingrijpen bij een doorgebroken speler, wat misschien een doelpunt voorkwam maar hem een rode kaart opleverde. Al met al een mooie wedstrijd, waar Loosduinen misschien meer uit had kunnen halen maar waar het elftal ook ongelooflijk trots op kan zijn. Veel langdurige geblesseerden, maar steeds weer Loosduinen-jongens/mannen die klaar staan op aan te sluiten bij het eerste. Aanstaande zaterdag een spannende strijd tegen Duindorp SV.