Sander Hanenberg (Head of Marketing & Customer Care bij The Hague & Partners) overhandigt de DenHaagPas aan burgemeester Van Zanen
Sander Hanenberg (Head of Marketing & Customer Care bij The Hague & Partners) overhandigt de DenHaagPas aan burgemeester Van Zanen ((Foto: The Hague Marketing))

The Hague Marketing lanceert DenHaagPas voor avondje uit mét korting

Algemeen

Om mensen te verleiden tot een avondje uit én om de Haagse culturele instellingen en de horeca een steuntje in de rug te geven, lanceert The Hague Marketing Bureau de DenHaagPas. De DenHaagPas is een app die korting geeft op culturele uitjes en daarnaast ook leuke acties biedt, zoals een restaurant van de maand en korting in geselecteerde winkels. Burgemeester Jan van Zanen kreeg de pas symbolisch uitgereikt en downloadde hem als eerste op zijn smartphone.

De DenHaagPas is gratis te downloaden via de App Store of de Google Play Store. In de app een compleet en up-to-date overzicht van alle evenementen, voorstellingen en tentoonstellingen. Er kan worden gezocht op genre, datum, locatie of naam. Als het label ‘DHPas’ bij een item staat, krijgt de pashouder korting. Daarvoor moet men via de app een digitale kortingspas aanvragen. De pas is tot 1 oktober 2022 aan te schaffen voor de introductieprijs van €7,50 (de normale prijs is €14,50). De pashouder krijgt een jaar lang aantrekkelijke kortingen op een uiteenlopend aanbod en kan doorlopend gebruikmaken van speciale acties. De aanschaf is al na één theatervoorstelling terugverdiend of na een bezoek aan Panorama Mesdag of het restaurant van de maand. De DenHaagPas is de opvolger van de Uitpas en wordt door gemeente Den Haag gesteund. Meer informatie over de DenHaagPas is te vinden op https://denhaag.com/nl/pas
The Hague Marketing Bureau is verantwoordelijk voor de promotie van Den Haag in stad, regio, binnen- en buitenland. De organisatie is onderdeel van The Hague & Partners, dat als overkoepelende uitvoeringsorganisatie van de gemeente Den Haag bezoekers, internationale congressen, bedrijven en ngo’s naar de stad trekt.