Mr. Michiel Vogelaar en mr. Jorien Bijsterbosch
Mr. Michiel Vogelaar en mr. Jorien Bijsterbosch (Foto: pr)

Gratis inloopspreekuur 'familierecht'

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten houdt op vrijdag 8 en zaterdag 9 april een gratis inloopspreekuur 'familierecht' in haar vestiging aan de Oudelandstraat 1 te 's-Gravenzande.

Tijdens het inloopspreekuur staan de gespecialiseerde advocaten mr. N.T. (Michiel) Vogelaar en mr. J.S. (Jorien) Bijsterbosch klaar om gratis en vrijblijvend uw vragen over echtscheiding, alimentatie, omgangsregelingen, afstamming en andere familierechtelijke zaken te beantwoorden. Ook voor vragen over erfrecht of mediation kan men bij hen terecht. Mr. Michiel Vogelaar is geregistreerd familiemediator bij de Mediation Federatie Nederland.

Afspraak

Het familierechtspreekuur is gratis en geheel vrijblijvend. In het verleden hoefde men daarom geen afspraak te maken en kon u zo binnenlopen. Vanwege de nasleep van Covid is dat helaas nu niet mogelijk. Nu moet er vooraf een afspraak worden gemaakt. Via de website https://www.vbsadvocaten.nl/ is het mogelijk om online een afspraak te maken. het kantoor neemt dan telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Daarmee wordt voorkomen dat er te veel mensen tegelijk zijn.
Wie liever niet naar het kantoor toekomt, kan uiteraard ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een telefonische afspraak maken. De familierechtspecialisten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten staan ook telefonisch klaar voor wie dat maar wil.
Vogelaar Bosch Spijer Advocaten staat, vanuit haar twee vestigingen in het Westland - in 's-Gravenzande en Honselersdijk - met zo'n 20 medewerkers, particulieren en bedrijven in het Westland bij, maar ook Greenport bedrijven in heel Nederland. Meer informatie? Kijk dan op www.vbsadvocaten.nl