S.V. Loosduinen verliest van Quick Steps

Afgelopen zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent Quick Steps op het programma in de 3e klasse B. De nummers 12 (15-10) tegen 11 (15-14).

Sander Böhms

De Loosduinse formatie, zonder een aantal vaste krachten: Mike Lunenburg, Dylan Voeten (vakantie) Melchior van der Kooi en Tom Vrieling (blessures). Spelers van het derde elftal waren bereid om het vlaggenschip te helpen. S.V. Loosduinen kwam in het uitduel bij Quick Steps het beste uit de startblokken. De 'Peenbuikers' namen halverwege de eerste helft een 0-1 voorsprong door een treffer van Bart Ruwaard. Zes minuten in de tweede helft was Loosduinen opnieuw trefzeker. Nu was Kevin Baptiste scherp in de afwerking. Quick Steps kwam daarna op stoom en kwam terug tot 2-2. Na de 2-2 werd Bart Ruwaard duidelijk gevloerd binnen de 16 maar de scheidsrechter vond dit niks. Aan de andere kant zag de scheidsrechter een overtreding van Damian van der Horst in de 16, die verder niemand zag. De 3-2 was een feit, in de slotfase probeerde Loosduinen het nog wel maar Quick Steps counterde naar de 4-2. In de slotfase kreeg Loosduinen-speler Damian van der Horst zijn tweede gele kaart. Halverwege de tweede helft viel ook nog Tyrone Plas uit met een ernstige knieblessure. Door dit resultaat blijft het ongemeen spannend onderin de 3e klasse B. zes verenigingen strijden om behoud in deze klasse, het belooft de komende weken zeer spannend te worden. Aanstaande zaterdag komt Ariston'80 op bezoek op sportpark Madestein. De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur. Oo kweer een zespuntenwedstrijd!