Winkelen in Medemblik en kans maken op mooie prijzen. Doe mee met de WiM zomerquiz.
Winkelen in Medemblik en kans maken op mooie prijzen. Doe mee met de WiM zomerquiz. (Foto: aangeleverd)

Doe mee aan de WiM zomerquiz

De winkeliers in het centrum van Medemblik hebben een leuke quiz in petto voor bezoekers van het winkelgebied. Beantwoord alle vragen van de zomerquiz en maak kans op leuke zomerse prijzen.

Dagelijks een quizvraag

Vanaf zaterdag 2 juli verschijnt er dagelijks in de Winkelen-in-Medemblik-app een quizvraag onder het tabblad 'Nieuwsfeed'. Doe mee en beantwoord alle vijf vragen vóór 31 juli 2022.


Meedoen aan de zomerquiz kan door in de nieuwsfeeds met quizvragen het antwoord van je keuze aan te klikken. Hierbij heb je keuze uit drie opties.

Zomerse prijzen

Onder de deelnemers die alle vijf vragen goed hebben, worden leuke zomerse prijzen verloot. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door de winkeliers. Via Facebook.com/winkeleninmedemblik wordt het prijzenpakket bekend gemaakt.

App

De Winkelen-in-Medemblik-app is gratis te downloaden in de App Store en in de Google Play Store (zoekterm ‘Winkelen in Medemblik’). Met de app kan een bezoeker niet alleen meedoen aan de zomerquiz, maar ook punten sparen, nieuwsfeeds ontvangen en profiteren van leuke acties. Voor aanvullende informatie of vragen met betrekking tot de zomerquiz kan men terecht bij centrum-coördinator Corona Rentenaar via info@meetmedemblik.nl