Afbeelding
(Foto: gemeente Amsterdam)

Bijeenkomst nieuwbouw achter flat Klarenburg in IKC Het Talent

Algemeen

De bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur in de Gymzaal van IKC Het Talent, Veldzicht 7. Aanmelden is niet nodig. Van elk projectonderdeel zijn er medewerkers aanwezig waarmee in gesprek kan gaan en waar u vragen aan kunt stellen.

NIEUW-WEST - Begin maart heeft het stadsdeel een online informatiebijeenkomst gehouden om de bewoners en belanghebbenden van de Wildeman- en Blomwijckerbuurt te informeren over de bouwplannen op het veld achter flat Klarenburg. Omdat er veel vragen waren is er nog een bijeenkomst, op donderdag 31 maart in de gymzaal van IKC Het Talent.

Ontwerp

Tijdens de bijeenkomst wordt uitgebreid informatie gegeven over de ontwikkelingen en wat die voor buurtbewoner betekenen. Bewoners kunnen dan het ontwerp van de gymzaal en schetsen van de mogelijke inrichting van de openbare ruimte bekijken. En er kan gereageerd op de plannen. 

Tekeningen

Voorafgaand aan de bijeenkomst zijn er tekeningen van de gymzaal opgehangen in de gemeenschappelijke hal van ‘Garage Notweg’ aan de Notweg en aan de binnenkant van de ramen van IKC het Talent. Ook zijn er tekeningen opgehangen in flat Klarenburg. Zo kunnen bewoners alvast een indruk krijgen van het ontwerp van de nieuwe gymzaal en hoe deze in het gebied komt te staan.