Afbeelding
(Foto: )

Super leuke Opkikkerdag voor Twan (3) en familie

HOOFDDORP - Twan (3), zijn broer Bram (7) en zijn ouders Marian en Mark beleefden afgelopen zaterdag een dag vol verrassingen. Het doel van deze Opkikkerdag was zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten. Twan heeft een oncologische aandoening. Dit heeft veel impact op zijn jonge leven, maar ook op dat van zijn gezin. Vandaar dat er een programma was samengesteld en ze met het hele gezin verschillende unieke activiteiten konden ondernemen. 

Twan en zijn gezin begonnen de dag op een culinaire wijze. Al zingend maakten ze namelijk samen een lekker stevig soepje in het kabouterhuis en genoten ze na onder het genot van allemaal zelfgebakken lekkernijen in het smulhuis. Vervolgens stonden ze met een grote glimlach samen op de foto tijdens een fotoshoot. Samen met de gingen zij onder andere een brandje blussen en een knuffel uit de boom redden. De dag eindigde spetterend met een duik in het zwembad.

Als je als kind langdurig ziek bent, heb je nooit 'vrij' van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. En je ouders, broers en zussen ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, superbelangrijk. Dat is wat Stichting Opkikker doet: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Stichting Opkikker helpt inmiddels ruim 2000 gezinnen met een ziek kind per jaar. Meer informatie over Stichting Opkikker: www.opkikker.nl.