Het golfevent waar Barnhoorn Vermeer makelaars sponsor van is, wordt gehouden bij golfclub Ookmeer.
Het golfevent waar Barnhoorn Vermeer makelaars sponsor van is, wordt gehouden bij golfclub Ookmeer. (Foto: aangeleverd)

Barnhoorn Vermeer makelaars sponsort Amsterdam Open Golf

AMSTERDAM - Het Amsterdam Open Golf evenement wordt zaterdag 6 en zondag 7 augustus gehouden bij golfclub Ookmeer. Een evenement met drie doelen: kennis maken met de golfsport, leuke wedstrijden spelen en de opbrengsten aan het Antoni van Leeuwenhoek doneren. Om de donatie zo hoog mogelijk te maken worden sponsoren benaderd.

De organisatie is dan ook bijzonder verheugd dat Barnhoorn Vermeer makelaars bereid is om dit evenement te steunen als hoofdsponsor. Mede door deze belangrijke bijdrage kan er een fantastisch, laagdrempelig evenement worden georganiseerd.

Voor golfers zijn er drie aparte wedstrijden waarvan twee wedstrijden over twee dagen worden gespeeld

Tijdens het Amsterdam Open Golf zijn nieuwsgierigen of belangstellenden van harte welkom om kennis te maken met golf door een clinic te volgen. Voor golfers zijn er drie aparte wedstrijden waarvan twee wedstrijden over twee dagen worden gespeeld; een strokeplaywedstrijd over 2 x 18 holes en de andere 2 x 9 holes Stableford. En dan is er nog op zondag een eendaagse wedstijd shortgolf, 18 holes.

Daarnaast wordt een golfmarkt gehouden waar particuliere golfers overbodige spulletjes van de hand doen. Ook worden tijdens het evenement attenties namens het Antoni van Leeuwenhoek te koop aangeboden en zijn donaties welkom. En natuurlijk wordt door golfclub Ookmeer gezorgd voor een drankje en een hapje op deze dagen. Barnhoorn Vermeer makelaars vindt de combinatie van deze activiteiten sympathiek en is daarom enthousiaste hoofdsponsor van dit evenement geworden.