Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Back2School met EP:Beerepoot

REGIO - Heb je voor het nieuwe schooljaar een laptop, tablet, printer, software of accessoires nodig? Bij EP:Beerepoot vind je alles om fluitend dit schooljaar door te komen. Je kunt kiezen uit een groot aantal laptopmerken en modellen met trendy accessoires zoals (draadloze)muizen, Powerbanks, tassen en sleeves. Profiteer van zeer aantrekkelijke aanbiedingen en maak je klaar voor het nieuwe schooljaar. EP:Beerepoot laat je nooit zakken, bij ons slaag je altijd!

Hoe heter, hoe beter!

De eerste hete zomerse dagen zijn achter de rug en er zullen er nog vele volgen. Het wordt alleen nog maar heter, want de Hele Hete Zomerweken van EP:Beerepoot zijn namelijk nog steeds in volle gang. Profiteer van overdreven hete aanbiedingen op de heetste modellen met de welbekende verfrissende service! Een aangename temperatuur, een zomers muziekje, zonnige adviseurs en de geur van verse koffie. Dat is lekker binnenkomen. EP:Beerepoot doet er alles aan om je het ideale vakantiegevoel te geven.

Adviseurs staan klaar

Wil je álle aanbiedingen zien? Kom snel naar één van de winkels! De adviseurs staan voor je klaar in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel en Wervershoof. 


De winkel in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.