Afbeelding

Vakantievoordeel bij EP:Beerepoot

REGIO - Het vakantieseizoen staat voor de deur en dan denkt EP:Beerepoot graag met de klant mee. Lekker zorgeloos genieten van een welverdiende vakantie; dan wil je natuurlijk geen aanbieding missen! In de nieuwe Vakantie Voordeel-folder staan een aantal producten die nergens goedkoper te vinden zijn. 

Het vakantieseizoen levert voor de klant zeer aantrekkelijke aanbiedingen op. Onder andere barbecues, wasmachines en drogers, (OLED)televisies, inductiekookplaten en inbouwapparatuur zijn tijdens deze actieweken scherp geprijsd. Ook heeft EP:Beerepoot een groot assortiment airco's en ventilatoren van onder andere Dyson, Boneco, Inventum en AEG, vaak uit voorraad leverbaar. .

De temperaturen worden nu merkbaar hoger. Dat betekent een zacht rokende barbecue en de geur van gegrild vlees, verse vis en mooie groentes. Een geslaagde barbecue begint met het juiste materiaal. Op de eerste etage van EP:Beerepoot in Hoorn is alles te vinden wat nodig is. Naast The Bastard zijn hier ook Kamado Joe en Big Green Egg barbecues in allerlei formaten aanwezig. Én natuurlijk meer dan driehonderd barbecue-accessoires zoals tangen, plate setters en pizzastenen, maar ook houtsnippers, lighters, sauzen, rubs en diverse soorten houtskool. Alle barbecues en accessoires zijn sinds kort ook verkrijgbaar in de webshop. Laat het barbecue-seizoen maar beginnen.

Kom voor álle aanbiedingen langs in één van de winkels. Adviseurs staan klaar in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel en Wervershoof. De winkel in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.