Parkpop 12 juni op Malieveld

Parkpop 12 juni op Malieveld

Vorig jaar ging de 40ste editie van Parkpop, vanwege de coronamaatregelen niet door en werd het gratis popfestival verplaatst naar 2022. Verleden week vrijdag maakte de organisatie dan ook de datum bekend: zondag 12 juni. Parkpop vindt dit jaar voor het eerst plaats op het Malieveld. Eerdere edities waren altijd in het Haagse Zuiderpark. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt. Wie zichzelf op aanwezig zet in Facebook event: www.facebook.com/events/246089314373403/ ontvangt het laatste nieuws als eerste. Ook is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief via www.parkpopthehague.nl


Storm Corrie zorgt voor flink wat schade

Storm Corrie raasde maandagochtend door het land. De kustprovincies kregen daarbij de volle laag. Voor de provincie Zuid-Holland gold code geel en de ANWB waarschuwde vooraf om voorzichtig te zijn. In Den Haag zorgde Corrie voor flink wat schade. Zo waaide het dak van een bushalte aan de Neherkade eraf en gingen zowel op de Havenkade als op de Nieuwe Duinweg een grote boom om door het natuurgeweld. Op de Haringkade werden zelfs meerdere hoge bomen geveld door de storm. Het verkeer moest hierdoor omrijden. Op de boulevard in Scheveingen waaide het dak van strandtent Fat Mermaid eraf. En op de Veenendaalkade schoot een bootje los. De havenhoofden op Scheveningen werden maandag uit voorzorg afgesloten. 


Prik halen op zondag in stadhuis

Sinds kort is het mogelijk om ook op zondag een coronaprik te halen. Dit kan elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur zonder in het Atrium van het stadhuis. Hiervoor hoeft vooraf geen afspraak te worden gemaakt.
Verder zijn prikpunten die tijdelijk dicht waren, weer open. Een aantal corona informatie- en prikpunten in de wijken ging december vorig jaar namelijk dicht. Dit was nodig om de boosterprik te kunnen geven. Sinds maandag 24 januari zijn deze punten weer open.

Meer informatie over priklocaties is te vinden op ggdhaaglanden.nl