De pakketten zijn overhandigd aan het activiteitenteam van Ipse de Bruggen.
De pakketten zijn overhandigd aan het activiteitenteam van Ipse de Bruggen. (Foto: Marco de Hollander)

De Hollander verrast Ipse de Bruggen

ZWAMMERDAM - De volkszanger Marco de Hollander uit Ter Aar verrast het activiteitenteam van Ipse de Bruggen uit Zwammerdam met een aantal prijzen dat ze kunnen gebruiken voor de bingo's van de zorglocatie. Door corona houdt het team de komende tijd verschillende activiteiten voor hun bewoners.

Voor De Hollander was dit reden om samen met zijn fans een actie op touw te zetten. "Binnen een dag hebben we met elkaar een enorme hoeveelheid prijzen verzameld die gebruikt kunnen worden voor de bingo's. Mijn fans en ik dragen de bewoners een warm hart toe en steken ze graag een hart onder de riem in deze moeilijke tijd", meent de volkszanger. De pakketten zijn inmiddels al overhandigd.

Jostiband

In november verraste de volkszanger alle leden van het Jostiband orkest al met een 'Surprise Fanpakket'. In november vorig jaar zette hij zijn handtekening onder een platencontract bij BERK Music. BERK Music is een Nederlandse platenmaatschappij met vooral Nederlandstalige artiesten. De Hollander zat hiervoor bij NRGY Music uit Hilversum. In 2001 begon zijn zangcarrière en heeft inmiddels 10 albums uitgebracht. Hij heeft twee keer met ‘Laat ons proosten' en ‘Gooi nog een keer de glazen vol' in de Single top 100 gestaan.