Vlnr Mirjam Volten, Marko Groot en Kelly Glas
Vlnr Mirjam Volten, Marko Groot en Kelly Glas (Foto: Nina Groen)

Van webshop naar De Keukenzaak

SCHAGEN - Op 30 juni 2012 werd aan de Fok 7 de deur geopend van een splinternieuwe showroom met ruime keuze in inbouwapparatuur. “Onze webshop was geboren. We hadden de beschikking over meer dan duizend apparaten en gelijk uit voorraad leverbaar”, zegt eigenaar Marko Groot. “Maar van het begin af aan begon het al te kriebelen, mijn hart ligt toch bij keukens”. Inmiddels zit hij al ruim 30 jaar in de keukenbranche. 

Van jongs af aan is Marko al besmet met het keukenvirus. “Het is een tak van sport die constant in beweging is. Wij volgen de nieuwste trends op de voet en zijn na het bezoeken van de beurzen altijd weer super geïnspireerd.” Het was voor Marko dus een logische stap om uit te breiden en om naast inbouwapparatuur ook complete keukens te gaan aanbieden. 

Marko was een lange tijd eigenaar van een webshop maar besloot toch weer een ‘fysieke’ zaak te openen. “Contact en overleg met de klanten vind ik belangrijk, dat is een van de overwegingen geweest om de zaak te openen. Het succes schuilt in de combinatie van goede service, kwaliteit en een eerlijke prijs. In de ruim opgezette showroom vindt men de inspiratie die nodig is om tot een prachtige samengestelde keuken te komen. De Keukenzaak zorgt ervoor dat jij je droomkeuken thuis krijgt”, aldus de eigenaar.

Van losse apparaten naar complete keukens

Aanbiedingen

Met het oog op het tienjarig bestaan heeft De Keukenzaak leuke zomeraanbiedingen in juli en augustus. Bijvoorbeeld de downdraft inductiekookplaat van Airo Design, de IG800-FIG5. Tijdens de actie is de kookplaat afgeprijsd van € 2629,- voor slechts € 1999,-. Daarnaast ontvang je in bovengenoemde maanden bij aankoop van een keuken een voucher van BergHOFF t.w.v. € 250,-. Kortom, genoeg redenen om langs te komen.

De Keukenzaak
De Fok 7 in Schagen
0224-745003
www.dekeukenzaak.nl