TUI at Home Annemarie Lenders.
TUI at Home Annemarie Lenders. (Foto: aangeleverd)

1-jarig jubileum TUI at Home Annemarie

TUI at Home Annemarie Lenders viert bijna haar 1-jarige jubileum. Na 15 jaar op het reisbureau ging zij op 1 juli 2021 als zelfstandig reisagent met een rugzak vol ervaring het avontuur aan. Het zijn kleine adviezen waarmee Annemarie het zo makkelijk en comfortabel mogelijk probeert te maken voor jou als reiziger.

"Een avontuur dat is het zeker geweest met alle snel wisselende corona regels. Ik zat voor mijn reizigers overal bovenop om hen een zorgeloze vakantie te bezorgen. Hoewel diverse bestemmingen nog steeds restricties hebben is het gelukkig inmiddels op dat gebied relaxter geworden", aldus Annemarie.


Op dit moment is het tekort aan personeel en het grote volume aan reizigers een nieuwe uitdaging binnen de reiswereld. Mensen zijn na een lange tijd weer toe aan vakantie. Hierin merkt Annemarie dat zij echt het verschil kan maken voor haar klanten "Waar touroperators lange wachttijden hebben, ben ik altijd makkelijk te bereiken. Lange rijen op Schiphol? Het is net welk moment van de dag je vliegt. Mocht je wel op een piekmoment vliegen, denk dan eens aan het bijboeken van een lounge bij de Airline." Het zijn kleine adviezen zoals deze waarmee Annemarie het zo makkelijk en comfortabel mogelijk probeert te maken voor jou als reiziger om echt ontspannen op vakantie te gaan.


De meest gestelde vraag die zij krijgt is toch wel of ze alleen maar reizen van TUI aanbiedt. Annemarie zegt: "Als zelfstandig reisagent kan ik je naast het mooie aanbod van TUI vrijwel ook alle andere bekende reisorganisaties aanbieden. Ik ben zeer flexibel als het gaat om het zoeken naar een passende vakantie voor jou." 


Wanneer persoonlijke aandacht, service en kwaliteit iets is waar jij blij van wordt? Aarzel dan niet en neem contact op met Annemarie. Wat kost al deze service? Niets meer dan wat je betaald bij een regulier reisbureau of op Internet!