15% korting
15% korting (Foto: Pexels)

Huisje, boompje, feestje

DEN HELDER - Stevens Vastgoed bestaat op 1 oktober 15 jaar. Vanaf 1 oktober t/m 31 december ontvang je 15% korting op de courtage op de verkoopopdrachten. Stevens Vastgoed is een koop en huur makelaar in Den Helder en omstreken.

15% korting op de courtage

Esther Stevens heeft ruime ervaring als makelaar in Den Helder, Julianadorp, Breezand, Hippolytushoef, Anna Paulowna, Den Oever en Schagen. Ze besloot in 2007 als zelfstandige aan de slag te gaan in de makelaardij. Ze is flexibel, werkt snel en is altijd bereikbaar tot 21:00 uur. Esther heeft een frisse blik op de huidige woningmarkt en de ontwikkelingen daarvan. 

Esther heeft een aanpak die werkt

Stevens Vastgoed is de betrouwbare vrouwelijke makelaar met een eigen manier van werken. Je kunt hier o.a. terecht voor een gratis waardebepaling van je woning en verkoopadvies. Via de website van de makelaardij kun je ook online bieden op woningen. Dit is een open en transparante manier van bieden. Via de website kun je ook een account aanmaken en je kunt online hulp inschakelen waardoor jij je woning sneller en voor de beste prijs kunt verkopen.

Kijk voor meer informatie op www.stevensvastgoed.nl of bel naar 0223-616490.