Kom een proefles volgen
Kom een proefles volgen (Foto: aangeleverd)

Open Huis en proeflessenweek bij Triade

DEN HELDER - Zaterdag 24 september organiseert Triade een Open Huis. Tussen 11.00 en 14.00 uur is iedereen welkom aan de Middenweg 2 om kennis te komen maken met de cursussen en docenten van Triade.

Triade heeft voor dit seizoen weer een mooi gevarieerd programma samengesteld met vertrouwd en vernieuwd aanbod op het gebied van muziek, dans, beeldende kunst, fotografie en theater. Voor jong en oud, beginner of gevorderd, er is voor elk wat wils.

Wie interesse heeft in een specifiek instrument, met verschillende instrumenten wil kennismaken of zich verder wil ontwikkelen, kan zich tijdens het Open Huis oriënteren. Alle Triade docenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en geven gelegenheid om je eerste tonen te spelen op een instrument naar keuze en de mogelijkheden te ontdekken. Ook geïnteresseerden in dans-, theater-, fotografie- en creatieve cursussen kunnen tijdens het Open Huis proeven van de verschillende cursussen die Triade biedt.

Een week lang gratis proeflessen

Daarnaast organiseert Triade van maandag 26 september tot en met vrijdag 30 september een open proeflessenweek. Gedurende deze week is het mogelijk om gratis een proefles muziek, dans, theater of beeldende kunst te volgen. Dé manier om je te oriënteren als je van plan bent om in je vrije tijd een cursus te gaan volgen.

Aanmelden voor een proefles kan via info@triade-denhelder.nl of 0223-537200. Vermeld bij de aanmelding duidelijk welke les je wil volgen plus je naam, leeftijd, mailadres en telefoonnummer. Na de aanmelding neemt Triade contact op om de dag en het tijdstip af te stemmen.