Tarot reading in Boerderij - de Schooten
Tarot reading in Boerderij - de Schooten (Foto: Pexels)

Helderziende waarnemingen

DEN HELDER – Aurora gaat woensdag 28 september weer van start. De avond wordt verzorgd door Esther Bon met het onderwerp: helderziende waarnemingen aan de hand van voorwerpen. De locatie is De Boerderij – de Schooten en het begint om 20.00 uur.

Programma

In het najaar staan een aantal interessante avonden op het programma. Woensdag 12 oktober komt het bekende medium Loes van Loon naar Aurora. Een ervaren, maar nieuw medium voor Aurora. Gre Kieft verzorgt op woensdag 26 oktober de openbare avond. Dit keer gaat het om een mix van onderwerpen: foto’s, voorwerpen en entreenummers. Op 16 november geven Berry Vincenta en Jenny Ketelaar een geïnspireerde boodschap door van gene zijde. Er worden praktische tips aangereikt op welke wijze we ons staande moeten houden in deze hectische tijd. Op 7 december zal het bekende medium Bert Hauwert een avond verzorgen met helderziende waarnemingen en vorige levens.

Geïnspireerde boodschap van gene zijde

Spirituele Beurs

Zondag 23 oktober van 11.00-17.30 uur is de Aurora Spirituele Beurs in de Boerderij – de Schooten. Het is een gezellige kleinschalige beurs met dertig standhouders. Er is een diversiteit aan onderwerpen: Waterlezen, een dierenparagnost, verkoop, tarotreadings, mediums, massage, een heks en meer. Er zijn drie gratis openbare readings van dertig minuten. De speciale gast is Bert Hauwert.

Voor meer informatie: Dave Hagenstein via dave.hagenstein@gmail.com of kijk op: https://123aurora123.wordpress.com.