Aan de slag bij speeltuin De Eenhoorn in Schalkwijk.
Aan de slag bij speeltuin De Eenhoorn in Schalkwijk. (Foto: MSD )

MSD’ers steken hun handen weer uit de mouwen

Algemeen

HAARLEM - Onder het motto ‘Handen uit de Mouwen’ bieden medewerkers van MSD de hele maand september opnieuw een helpende hand aan goede doelen en projecten in en rondom de locaties van MSD in Haarlem, Oss, Boxmeer en De Bilt.

September in het teken van goede doelen en projecten

Met regelmaat gaan MSD-medewerkers aan de slag voor goede doelen in de directe omgeving. Naast de bijdrage die het grootste en meest veelzijdige geneesmiddelenbedrijf van Nederland met het dagelijkse werk levert aan een gezondere wereld, wil MSD een goede ‘buur’ zijn voor haar omgeving. Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog in het vaandel. Daar leveren medewerkers heel concreet een bijdrage aan met het project Handen uit de Mouwen. Zo gaan medewerkers onder werktijd een dag klussen, een dagje erop uit met bewoners van een verzorgingstehuis of ze organiseren een spelmiddag voor kinderen in een asielzoekerscentrum.

Dit jaar gingen de collega’s uit Haarlem op meerdere dagen aan de slag. Op 6 september gingen de handen uit de mouwen voor een grote opknapbeurt van speeltuin De Eenhoorn in Schalkwijk en op 9 september ging een grote groep collega’s botanisch grasland hooien. 

Strandmiddag

De week erna, op 16 september kreeg Stichting de Baan ondersteuning bij de organisatie van een strandmiddag voor de jongeren van Aloha en drie dagen later, op 19 september, zijn de MSD’ers te vinden bij het Fort Penningsveer in Haarlemmerliede waar ze gaan helpen met het schilderwerk in de groepsaccomodatie en een opknapbeurt van de grindpaden.