Drukte tijdens de Halve van Haarlem

HAARLEM - Doe jij ook mee aan het SportSupport Halve van Haarlem? 

Zondag 25 september is De Grote Markt het middelpunt van de SportSupport Halve van Haarlem. Alle afstanden starten en finishen midden op De Grote Markt. 

Deelnemers kunnen kiezen uit vijf afstanden:

Hero Kabouterloop – 700m Hero KidsRun – 1400m Endeavour 5 km Run2Day Haarlem 10 km SportSupport Halve Marathon 

Bewonersinformatie

De verschillende afstanden van de SportSupport Halve van Haarlem gaan door diverse wijken en straten van Haarlem en omgeving. Mogelijk kan dit verkeershinder opleveren. Woont u langs of in de buurt van het parcours dan is dit natuurlijk een geweldige gelegenheid om de lopers aan te moedigen!

U heeft een bewonersbrief met aanvullende informatie over eventuele verkeershinder in uw wijk ontvangen.

Centrum Houtvaartkwartier - Oosterduin - Ramplaankwartier – Westelijke RandwegZijlweg – Overveen

Deelnemers en/of bezoekers van de SportSupport Halve van Haarlem worden geadviseerd om met de fiets te komen of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Op en rondom de start/finish locatie is voldoende ruimte om de fietsen te stallen. Tevens is er in de Smedestraat, op 1 minuut lopen van de start/finish, een bewaakte fietsenstalling. Het treinstation/busstation van Haarlem Centraal bevindt zich op 5 minuten lopen van start/finish locatie. Deelnemers/toeschouwers die toch met de auto komen, kunnen het beste gebruik maken van een van de parkeergarages; Cronjé, Appelaar, Raaks of De Kamp.