Global Garden in Zwaanshoek presenteert het End of Summer Event
Global Garden in Zwaanshoek presenteert het End of Summer Event (Foto: aangeleverd)

End of Summer event bij Global Garden in Zwaanshoek

Zaterdag 24 september van 10.00 tot 16.00 uur vindt bij Global Garden in Zwaanshoek een gratis evenement plaats voor jong en oud. Deze dag staat in het teken van kennis en advies, waar wij als groenspecialist om bekend staan.

Diverse kwekers van tuin- en kamerplanten zijn op deze dag aanwezig om alles te vertellen over hun producten en uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk staat ons enthousiaste team deze dag weer voor u klaar met al hun kennis om u te adviseren over snoeien, aanpak van ziektes en beestjes, beplantingsplannen maken of het doen van een gratis bodemtest.

Altijd al meer willen weten over de moestuin? Zaterdag heeft u de kans gratis de lezing “12 maanden eten uit de ecologische moestuin” van Jessica Koomen bij te wonen. Zij is de auteur van “Het moestuin- en kookboek Seasons Moestuin”. Schrijf u in via onze website www.globalgarden.nl om zeker te zijn van een plekje of schuif op de dag zelf aan tijdens de lezing van 11.00 uur of 14.30 uur.

Inspirerende verhalen

Ecoloog Franke van der Laan verzorgt om 12.30 uur en 13.15 uur een lezing. 15 jaar geleden richtte hij zijn eigen stichting op: Meergroen. Meer staat voor maatschappelijke, ecologische, educatieve, economische en recreatieve meerwaarden. Nu beheert hij in en om Hoofddorp zo’n 60 projecten met 70 vrijwilligers. Kom luisteren naar deze bevlogen man en zijn inspirerende verhalen. Ook hiervoor geldt: schrijf u in via de website of sluit spontaan aan.

Voor de kinderen is er uiteraard van alles te leren en te beleven: zoals een bloemstukje maken met Groei en Bloei, bloembollen raadspel bij JUB bloembollen, kleurplaat en speurtocht van Air so Pure. Verder zijn er kramen van Larry’s kitchen, Mr. Verna en eigengemaakte jam van Inge.


Kom dus aanstaande zaterdag naar ons tuincentrum, geniet en maak gebruik van alle speciale aanbiedingen op deze dag. Bezoek onze website www.globalgarden.nl voor informatie en de flyer met kortingscoupons.