Afbeelding
(Foto: )

Hyundai i10 en i20, direct uit voorraad leverbaar

VELSERBROEK - Het is zomer en wat zou er mooier zijn dan te schitteren in een nieuwe Hyundai. Ontwijk lange levertijden want bij Velserbeek kunt u direct rijden met een nieuwe Hyundai.  Zo heeft Velserbeek een Hyundai i10 en de i20 met een verleidelijke design, hoogwaardig afgewerkt interieur en de allernieuwste technologieën. Of kies voor een Hyundai Bayon. De allernieuwste aanwinst tussen de ruime keuze Hyundai modellen.

Waarom Velserbeek wel direct levert? "Wij beschikken over een aantal voorraad modellen in diverse kleuren waar u direct mee kunt rijden. Het gaat om de Hyundai i10,i20, Hyundai Bayon en de Hyundai Tucson,'' aldus Velserbeek.

De Hyundai i10 is allang geen kleine auto meer. Sterker nog, hij kan zich in heel veel opzichten moeiteloos meten met auto’s uit een hogere klasse. Onze Premium-versie is zeer comfortabeler, dankzij onder meer climate control, een middenarmsteun en, niet te vergeten, een uitgebreid multimediasysteem. Bij 100 op de teller is er wat betreft geluid de auto zeer stil te noemen.
Een ander voordeel is dan het aangename verbruik. In de beste omstandigheden rijd de Hyundai dan 1 op 20.

De Hyundai i20 is voorzien van veel slimme technologie. Zo is hij leverbaar met twee 10,25-inch beeldschermen voor het digitale instrumentencluster en de touchscreen van het infotainmentsysteem. Beide schermen zijn bovendien visueel gecombineerd in het dashboard.

De belangrijkste voorzieningen:

10,25-inch digitaal instrumentencluster

10,25-inch Touch screen (audio/video/navigatie)

8-inch Touch screen met Display Audio

Android Auto en Apple CarPlay (draadloos i.c.m. Display Audio

Draadloze smartphonelader

De Hyundai i20 is in de al zeer rijk uitgeruste uitvoering i-Motion met onder meer: handbediende airconditioning, elektrisch verstelbare buitenspiegels, start-/stopsysteem, bluetooth , bandenspanningcontrolesysteem (TPMS) en cruise control met snelheidslimiet.

Hyundai Bayon

Dit is de Hyundai Bayon, een nieuwe compacte SUV-achtige die als kleiner broertje van de Kona. De highlights zijn: Kleinste SUV-achtige van Hyundai, stapje onder Kona, sterk gerelateerd aan i20 en heeft mild-hybride aandrijflijnen.

Het cross-over- en SUV-aanbod is hiermee bepaald niet karig te noemen. " Wij hebben de Kona, de Tucson en de Santa Fe op de menukaart staan en bieden daarnaast niet alleen de Nexo met brandstofcel aan, maar ook de volledig elektrische Ioniq 5. Wij breiden het leveringsgamma uit met de Bayon, een naar de Franse stad Bayonne vernoemde compacte cross-over."

Naast de reeks auto’s hebben staan ook de Hyundai Kona, Ioniq 5 en de Hyundai Nexo op waterstof klaar. Kom snel langs of bel voor een afspraak!

Hyundai Velserbeek. Wagenmakerstraat 2, 1991 JA Velserbroek. Telefoon: 023 513 2944