De functionele stijlen van Xsensible zijn een must voor alle outdoor-liefhebbers.
De functionele stijlen van Xsensible zijn een must voor alle outdoor-liefhebbers. (Foto: Aangeleverd)

Xsensible: 'Een must voor alle outdoor-liefhebbers'

Nieuwe generatie, nieuwe collectie: Xsensible, het Nederlandse label voor comfortabele schoenen dat bekend is door zijn unieke balanstechnologie, heeft in Duitsland een uitstekende uitgangspositie veroverd. Het bedrijf maakte afgelopen mei de miljoenste Stretchwalker en ligt daarmee ook daar verder op koers naar succes. De schoenen zijn te koop bij Kees Hoogenbosch schoenen in de Cronjéstraat.

Max en Ruud Krol maken met de huidige directie de weg vrij voor een succesvolle toekomst met de zesde generatie. In de komende vijf jaar zullen Thomas, Isabel en Do de leiding overnemen en zo de familietraditie voortzetten. Met de start van deze nieuwe generatie lanceert Xsensible een innovatieve sneaker-lijn met de toepasselijke naam: Next Generation. Deze limited editions, voor mannen en vrouwen, combineren dezelfde eigenschappen van de bekende en succesvolle Stretchwalkers, maar in een nieuw design, dat er sportief en aantrekkelijk uitziet. 

Sneakers forever!

Functionele sneakers blijven ook in de toekomst de kern van het Xsensible-succes. De nieuwe stijlen voor de lente en zomer van 2022 zien er nog dynamischer en moderner uit dan hun voorgangers. De collectie bevat een uitgebreide variatie aan materialen en details. Tegenover nubuck en glad leer staan lakafwerkingen en subtiele, glanzende metallic-accenten. Perforaties in het leer zorgen voor een zomerse, lichte uitstraling. Met tweekleurige veters en 3D-prints zijn de designs fris en modern. 

Afbeelding