Zie deze foto's in het groot tijdens de expositie.
Zie deze foto's in het groot tijdens de expositie. (Foto's: Fotogroep Haarlen)

Fotogroep Haarlem exposeert bij zorglocatie Spaar en Hout

HAARLEM - Het monumentale pand van Zorginstelling Spaar en Hout biedt plek aan een royale foto-expositie van Fotogroep Haarlem. Vanaf 1 december zijn 60 foto’s te bewonderen gemaakt door de leden. 

De getoonde werken zijn zeer divers: van portret, natuur en landschap tot abstracte- en straatfotografie. Het doel achter de expositie is om de kleine wereld waarin de bewoners leven hiermee te vergroten. De buitenwereld wordt als het ware naar binnen gebracht.

Fotogroep Haarlem is een groep van actieve- en ervaren vrije tijdsfotografen. Leden werken individueel en gezamenlijk aan diverse opdrachten en thema’s. Er zijn themabijeenkomsten, fotobesprekingen en wedstrijden, maar creativiteit en elkaar inspireren staan voorop.

De expositie is vanaf 1 december te bezoeken door de weeks van 10.00 tot 16.00 uur. Spaar en Hout is te vinden aan de Kleine Houtweg 139. Bezoekers kunnen zich melden bij de receptie.

Het werk van Fotogroep Haarlem is in de regio ook te zien in de verzorgingshuizen St. Jacob in de Hout en St. Jacob Schalkweide. De collecties worden geregeld ververst met nieuw werk van de leden. Zie ook www.fotogroephaarlem.nl.

Grote Markt Haarlem.
Afbeelding