Afbeelding
(Foto: )

Levende kerststal en meer bij Caprera

BLOEMENDAAL - De 2de editie van Kerst in Caprera is op zondag 18 december. Een sfeervolle en muzikale belevenis voor het hele gezin. Zo zijn er kerstvertellingen en een levende kerststal. 

In het wandelpark staat een levende kerststal met een os en een ezel en andere boerderijdieren én een verteltipi met spannende verhalen voor de grotere kinderen. Voor de peuters en kleuters is er een vertelschuur backstage. Op de kleine Kerstmarkt kun je leuke cadeautjes en overheerlijke delicatessen kopen. 

Live Kerstmuziek 

Gedurende de middag zijn er op ons hoofdpodium doorlopend muzikale optredens. De koren Sorelle en Canto! zingen de mooiste kerstliedjes en zijn er optredens van de beste pianoleerlingen en de popband van de Bloemendaalse muziekschool. Je mag zelf ook een duit in het zakje doen door mee te zingen met de feestelijke X-mas-Sing-a-Long! 

Knutselen en X-mas Workout 

Op het Kerstplein staat een gezellige knutseltent waar je kerstballen en kaarsen kunt versieren of je eigen cupcake kunt ontwerpen. The Silent Club tovert het openluchttheater om in een stille dansclub. Met de silent disco koptelefoons, lekkerste playlists en funky feelgood workouts creëren zij samen met jou dé ultieme dopamine boost! 

Glühwein, Marshmallows en Erwtensoep 

Om lekker warm te blijven is er glühwein, warme chocolademelk, erwtensoep, hamburgers en andere hapjes. Kinderen kunnen zelf marshmallows roosteren op een vuurschaal. Kerst in Caprera. Zondag 18 december 2022. Tussen 11.00 - 16.00 uur.

Afbeelding