Doe jij mee met de SantaRun in Haarlem?
Doe jij mee met de SantaRun in Haarlem? (Foto: Santarun 2019)

SantaRun Haarlem komt eraan

HAARLEM - Honderden kerstmannen- en vrouwen rennen vrijdag 16 december door de feestelijk verlichte binnenstad om geld in te zamelen voor goede doelen die kinderarmoede in Haarlem verminderen. Heb jij je al ingeschreven en hangt jouw outfit al klaar?

16 december

SantaRun Haarlem is een jaarlijks evenement van Rotaryclub Haarlem KennemerLaat. Het winterse evenement wordt nu voor de zevende keer georganiseerd. Dit jaar staat deze gezellige funrun voor het goede doel gepland op 16 december. Daarbij worden zoveel mogelijk donaties, sponsorgeld en giften verzameld om kinderarmoede te verminderen. Trek je Santa-pak weer aan en ren, loop of huppel mee met 1.500 andere Santa’s door de binnenstad van Haarlem. Vraag je vrienden, sportteam, collega’s of familie en loop mee!

Programma

Om 19.00 uur start de gezamenlijke warming-up op de Grote Markt. Om 19.30 uur klinkt het startschot voor de SantaRunners om vervolgens drie kilometer langs een prachtig verlicht parcours te rennen. De sfeer is fantastisch en de stad kleurt prachtig rood met rennende en dansende Santa's. De SantaRun is een leuk winterevenement in Haarlem en meedoen staat garant voor een portie gezelligheid.

Meer informatie via www.santarunhaarlem.nl.