Koop je kerstboom bij Tuincentrum de Oosteinde.
Koop je kerstboom bij Tuincentrum de Oosteinde. (Foto: Bart Jonker)

Voor kerstbomen en sfeervolle kerstartikelen slaag je geheid bij Tuincentrum de Oosteinde

Bart Jonker 

HILLEGOM/VIJFHUIZEN – Nu de goedheiligman weer teruggekeerd is naar Spanje, wordt het tijd om de gezellige kerstsferen in huis te halen. En daarvoor kun je goed terecht bij Tuincentrum de Oosteinde aan de Zandlaan 22 in Hillegom of aan de Schipholweg 1088 in Vijfhuizen. 

Alle soorten kerstbomen

De Oosteinde beschikt over een enorm assortiment kerstbomen: in alle soorten, maten en prijsklassen. “Wij hebben al jaren een groot assortiment kerstbomen”, vertelt eigenaar William Dobbe trots.  “Daarvoor weet de klant de weg naar ons te vinden. De meeste die bij ons verkocht worden zijn de Nordman sparren. Die zijn het populairst, want daar vallen de naalden niet van uit. Daarnaast hebben ze een gelijkmatige vorm. Je hebt al een scherp geprijsde Nordman spar vanaf 15,99 euro. Ze zijn zowel gezaagd als in een pot bij ons verkrijgbaar.
Wil je echter liever de traditionele kerstboom in huis halen, dan kan dat ook.  Dat is de soort Picea Abies, de boom die de heerlijk authentieke dennengeur in huis verspreidt. We raden aan om deze boomsoort wat later in huis te zetten, omdat hiervan sneller de naalden uitvallen. Dan hebben we nog de blauwsparren, met hun eigen unieke blauwe tint. Ook deze soorten zijn in verschillende maten, gezaagd of in pot beschikbaar. Als laatste soort noem ik de Servische spar, die ook zeer fraai is. Deze valt ook niet uit, dus is tevens een zeer geschikte kerstboom voor langere tijd. We bieden onze klanten graag onze persoonlijke kerstboomservice aan. Zo helpen we de klant met een geschikte kerstboom uitzoeken. Daarna kan de klant rustig verder bij ons winkelen, terwijl wij de boom gratis inpakken in een speciaal inpakapparaat en deze alvast bij het hek voor de klant klaarzetten, zodat die de boom ingepakt en wel mee in de auto kan nemen. Ook bezorging is bij ons bespreekbaar. Naast kerstbomen hebben we ook allerlei fraaie kerstkransen en kerststukjes, of de materialen hiervoor.”

Enorm assortiment sfeervolle kerstartikelen

Als de kerstboom geregeld is, kun je vervolgens heerlijk ronddwalen op de sfeervolle kerstafdeling van de Oosteinde. Je weet niet meer waar je moet kijken: er is van alles te koop. Van verlichting, prachtig uitbundig bloeiende kerststerren in iedere denkbare maat tot kerstballen en andere sfeervolle kerstversiering. In de onlangs geopende Landwinkel zijn delicatessen voor de kerst en cadeaupakketten te vinden. Het tuincentrum is echt in kerststemming: een heuse kerststal met schaapjes staat te pronken en Williams zoon Sander richtte een prachtig verlicht kerstdorp in, een waar lust voor het oog. Hierdoor word je direct door de kerstwarmte bevangen. Hier ga je enthousiast van stralen. Al deze kerstdorp-items zijn te koop bij de Oosteinde. Wat je ook zoekt voor de kerst, bij Tuincentrum de Oosteinde is het zeker: ‘zoekt en gij zult vinden’.

Trots op team

“Ik ben sowieso heel blij met mijn team dat zich iedere dag weer persoonlijk voor de klant en het tuincentrum onvoorwaardelijk inzet. Daar ben ik met recht trots op en zij verdienen een grote pluim. Werkelijk top,” aldus William Dobbe.

Koopzondagen

Speciaal voor de feestdagen houdt Tuincentrum de Oosteinde extra koopzondagen op zondag 11 en 18 december, van 12-17 uur. Je bent van harte welkom! 

De kerstdorpjes zijn geweldig!
Genoeg leuke kerstattributen te koop.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding