Een Cinekid Still van Puk van de Petteflat.
Een Cinekid Still van Puk van de Petteflat. (Foto: Cinekid)

Herfstvakantie in Haarlem: Duik de Schuur in!

Algemeen

HAARLEM - Kinderen hoeven zich niet te vervelen tijdens de herfstvakantie, want de Schuur biedt van 15 t/m 23 oktober een uitgebreid programma voor alle leeftijden.

Cinekid, theater, disco en meer

Bij Cinekid Festival raak je niet uitgekeken! Met de allernieuwste films, waaronder Totem, Nachtwoud en Comedy Queen, duik je in de meest bijzondere en avontuurlijke werelden. Droom weg met de mooiste verhalen, leef je uit met de gratis kunstinstallaties in het MediaLab, of volg een workshop videoclips maken.

Theatrale battle

In de theaterzalen zie je de hele vakantie door de leukste familievoorstellingen. Een theatrale battle tussen de muzieksmaak van ouders en die van de kinderen in 90’s vs 20’s, de hiphop kleutervoorstelling Sribi Switi, een muzikale robot in Ravi de Robot en de sprookjesachtige muziekvoorstelling Olifant Abu L’Abbas.

Muziek en dans

De herfstvakantie wordt zondag 23 oktober, 16:00 uur afgesloten met de roemruchte, gratis toegankelijke, Disco! in het café, waar alle kinderen welkom zijn om hun dansmoves en TikTokdansjes te showen, en verzoekplaatjes aan te vragen bij de DJ!

Workshops

Kaartjes voor de theatervoorstellingen, films en workshops zijn te koop via www.schuur.nl. Het Cinekid Medialab is van zaterdag 15 t/m zaterdag 22 oktober gratis toegankelijk tussen 10:30 en 17:00 uur.

Kijk voor het complete programma op www.schuur.nl/herfstvakantie 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding