Afbeelding
(Foto: NieuwsFoto.nl)

112: A9 afgesloten wegens ongeval: 5 gewonden

112-nieuws

REGIO/HAARLEM - Een aanrijding met 6 voertuigen op de A9 ter hoogte van Boesingheliede zorgt ervoor dat de A9 voorlopig is afgesloten tussen Knooppunt Velsen tot Knooppunt Raasdorp. Houd hier rekening mee als je vanaf Haarlem die kant op gaat met de auto.

Rond 05:35 uur was er een aanrijding met een 6 voertuigen op de A9 bij Boesingheliede. 5 personen raakte gewond, 2 zijn naar het ziekenhuis. Hulpverlening is ter plaatse en de politie onderzoekt het ongeval. De weg is voorlopig afgesloten tussen knp. Velsen tot knp. Raasdorp.

— Politie Noord-Holland - Kennemerland (@POL_KENland) October 4, 2022

Vijf mensen raakten gewond. Twee mensen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, meldt de politie. Rijkswaterstaat weet nog niet wanneer de weg weer opengaat.

Het ongeluk gebeurde rond 5.35 uur ter hoogte van knooppunt Raasdorp. Een vrachtauto, een aantal personenauto’s en een bestelbusje botsten daar op elkaar. De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk kon gebeuren.

Verkeer richting Amstelveen en Utrecht kan omrijden via de A200, N200 en A10. Een andere optie is om via Amsterdam om te rijden over de A8 en de A10, aldus de ANWB.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding